Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Něvěrná !

Něvěrná !

Claire Tinkova Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: pokračování Přítel noci

Oči anděla, pohled vraha.
To sis přeci vždycky přála, má drahá.
Přála sis potkat toho kata,
pamatuj však, mohla za to tvá zrada !

Dal jsem ti lásku, dal jsem ti jmění,
dal jsem ti kouzlo milovat v zapomnění.
Ty jsi ale podlehla šarmu druhých,
a tak právem patříš do spolku těch běhen mrtvých !

Táhni mi z očí, ty umrlá !
Ani tvá sestra po tobě nevzdechla !
Co bys tedy chtěla víc ? !
Nedostaneš od smrti už nic !
Publikoval(a): Claire Tinkova, 2.3.2016
Přečteno (474x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Petrarca

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 11:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti