Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

Touha

Toužím se volně nadechnout.
Toužím po polibcích jako
květina po vodě.Toužím se
smát a starosti nechat
spát.

Toužím po slunci a něžném
milování.Toužím až se té
touhy trochu bojím.Je
silná,silnější než já.
Tolik bych se chtěla
smát a ne plakat.

Toužím po něžných dotycích,
toužím jen tak si snít.
Toužím po krásných dnech
a vítr ve vlasech mít.

Toužím v dešti tančit
a nemít zničeho strach.
Nebát se života a jen si
ho užívat.
Publikoval(a): slunečnice69, 29.2.2016
Přečteno (149x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Psavec, donne, Jin&Jang, děda včela, Květka Š., gogol, Mirastus, Petrarca, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti