Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl pro Tebe, Smrt pro mě

Anděl pro Tebe, Smrt pro mě

Claire Tinkova Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: pokračování přítele noci

Vidíš ve mně anděla,
co stal Tvým strážcem.
Hledáš u mě pochopení,
já však toužím po zapomnění.

Budu Ti věrně sloužit,
dokud sloužit musím.
Brzy však přijde den,
kdy bez lítosti zmizím.

Nejsem povinna při Tobě stát
a Tvou podivnou hru hrát.
Děsíš mě, skutečně děsíš,
jak moc, to Ty ani nevíš.

Stal ses pro mě noční můrou,
i když jsi byl zpočátku mou múzou.
Teď však musím pryč,
abych umlčela Tvůj chtíč.

Srdce mé již dávno má ten druhý
i když se mi občas zdá chladný a krutý.
To jest vše, příteli.........příteli noci,
která jednou i pro Tebe skončí.
Publikoval(a): Claire Tinkova, 29.2.2016
Přečteno (728x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ve Ve, Mirastus, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti