Iluze
Iluze
Schovala se do ráje iluzí,
kde maluje pomerančům černobílé tečky..
Přestala mluvit, bdít, jenom sní,
o tom, že jejich zralost jí zachrání..
Já i princ jsme věřili,
že její pomeranče existují. .
Najednou ze stromu opadalo listí,
nemá již plody ani kvítí..
Zbyly jen mrtvé větvi..
Chtěla dojít k ránu pro světlo,
no tmou si svítí poslepu..
Na křižovatce pravdy a iluze,
naše cesty, rozešli se..
Publikoval(a):
Wčelka, 28.2.2016