Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básník na vejšce

Básník na vejšce

Fešáci a krásné děvy
Nebo hlupci a nány pod oděvy
Štramáci a cudné dámy
Kteří rodiči jsou oblékáni
Chování a mravy střídmé
K alkoholu často jihne
Tahle naše perspektivní masa
Avšak v hlavě místo má ta
Tabula rasa
Publikoval(a): Opressed, 26.2.2016
Přečteno (71x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, gogol, Kytka62, děda včela, Mirastus, Petrarca

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti