Hvězdo má, já ho ráda mám
Hvězdo má, já ho ráda mám
Anotace: Přiznávám, mám ho ráda, to však přiznám jenom Tobě, hvězdo má !
Bílé květiny patří Tobě,
hvězdo, co stojíš vždy při mně.
Jsi anděl nebo snad sám Pán ?
Unavena, stále živa, vzhlížím k nebesám.
Dýchám, a přesto uvadám,
nevzdám se, to Ti přísahám.
Mně se libí mít ho ráda,
to hrdě Tobě přiznávám.
To jeho navštěvuji ve svých snech,
to k němu chodím v tajných myšlenkách,
jeho hlas chci slyšet, když usínám,
to Ti hvězdo svatosvatě přísahám a přiznávám.
Publikoval(a):
Claire Tinkova, 26.2.2016