Předjarní vání
Předjarní vání
Anotace: Zima už je asi za horama.
Něco je ve vzduchu ke vdechování,
žlutý pel naděje, ptačí písně,
chvění trylků, ozvěna lesů, kouzlo žen,
vůně zlatých vlasů, příčesky slunce.
Trsy trávy, hroty pupenů, květy oblohy,
krůpěje peřejí, vláha očí,
objetí tepla, dotyky lásky,
předjarní vlání...
Publikoval(a):
podnebný, 25.2.2016