hledají Tě, ale ...
hledají Tě, ale ...
Anotace: pokud ani on ne ... potom je fakt doba zlá ...
já ...
pod úsměvem, ukrýváš
zas nějakou sabotáž
tak do dna, kořku na kuráž
Pane bože, vždyť mě znáš !
nechtěj abych tuze pil
starej hovor dokončil
rozsviť nebe, přestaň spát
stojím tady, jsem Tvůj kat
on
z vůle Mé je neděle
nemakaj ni andělé
tak jdi domů, a neruš ( Heduš )
zase já
sarkasmus Ti nesedí
jako kdybych šanci měl
...
prostě jsem tu byl
Lucifer
Publikoval(a):
Marcone, 25.2.2016