Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrada bolí

Zrada bolí

Zrada bolí

Srdce pláče bolí ho
lidská zrada,co ránu
mu zasadila.Srdce
krvácí a krev z rány
stéká jak krutá je
lidská zrada.

Zradil tě člověk cos
mu věřila.Zasadil ránu
člověk kterého jsi
měla ráda.

Lidská zrada bolí a
Tvé srdce už to ví.
Pláče a krvácí z rány
hluboké.Srdce ránu
schytalo a tak se
raději uzavřelo.

Zavřelo se do sebe
tak si ho před zlobou
raději hýčkejme.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.2.2016
Přečteno (200x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Wčelka, Desiré, děda včela, Lipová, gogol, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti