Poušť
Poušť
Zuby času nechala doma
a jako tisíciletá voda,
uhání trychtýřem radosti,
oprášit vnitřní hlas..
A promluvit si s delfíny. ..
Do pouště nevědomosti,
kápla kapku poznání,
ať semínko světla, zdaleka,
rozkvete jako řeka života . ..
Hľa další v písku klíči . .
...
Publikoval(a):
Wčelka, 25.2.2016