svatební
svatební
Naber si vodu do dlaní
a umyj si obličej,
je to tvá rutina, je to tvůj obyčej,
máš hladkou tvář a jemné rysy
a chceš se milovat jako kdysi,
to jsem tě ještě neznala a myslela si, že jsi král,
co by své království za mě dal.
Teď si můj muž a já tvá žena
o všech svých tajných snech chceš mi vyprávět,
nespěchej tolik, máme dost času
přece Ti nestačí jen pár vět.
Polož mi hlavu do klína
a všechny myšlenky dokonči,
nespěchej tolik,
máme dost času a
ani dnešní noc ještě nekončí!
Publikoval(a):
baruša, 21.10.2010