Do prdele ? Ježkovy zraky ?
Do prdele ? Ježkovy zraky ?
Anotace: rým, sprostý slovník a ten můj splín
Když mi selže rým,
nasadím svůj splín.
S nikým se moc neseru,
v žádných drogách nejedu.
Kdybych byla chytrá,
přestala bych býti vstřícná.
Nechci mluvit sprostě,
avšak teď to zní tak skvostně.
Do prdele, proč je venku zas tak hnusně ?
Pardon ! Ježkovy zraky, pročpak je dnes venku zase tak ošklivo ?
Publikoval(a):
Claire Tinkova, 25.2.2016