Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osamělá láska

Osamělá láska

Osamělá láska

Tvář je bledá bez úsměvu
oči se lesknou po slzách.
Srdce bolí a duše chřadne
to po lásce,co není opětována.

Láska tolik bolí a srdce se
po ní tolik souží.Duše samotná
v noci bezesné je.

Tolik to bolí když miluješ
a je to vše zbytečné.
Když láska Tvá není opětována.
Když láska Tvá jde sama světem.

Úsměv se z tváře vytratí a oči
mnoho slz vypláčí.Srdce tě bolí
a v duši smutek je.

To je láska,co není opětována.
To je láska,co sama životem jde.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.2.2016
Přečteno (216x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, gogol, Kytka62, Mirastus, Desiré, Petrarca

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti