Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Věz,že, najdeš svůj květ- až u/ž/znáš svět. Všichni se tam drápem:)
24.2.2016 19:51 | Lipová
Věčné téma, tebou na tvůj věk solidně zpracované...
24.2.2016 19:48 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: