Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stavěl jsem si svět

Stavěl jsem si svět

Stavěl jsem si svět,
Když poprvé jsem Tě potkal
Z něžných doteků a vět
Se můj svět se Tvým protkal.

Vzpomínám si na ty noci
Kdy tisknul jsem Tě k sobě
Byla jsi v mé moci
A já oddával se Tobě

Stavěli jsme spolu svět
Já za svůj jsem ho vzal
Na vrub těch pár vět
Ze světa stal se zmar

Vzpomínám si na ty noci
Kdy mraky zastínily svit
Můj svět se zhroutil, teď jsme soci
Neměl jsem Tě nechat jít

Děkuji Ti za ty dny
Kdy stavěla jsi semnou svět
O berlích a zlomený
Svět nový, teď pokusím se vystavět
Publikoval(a): Opressed, 23.2.2016
Přečteno (167x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Desiré, děda včela, donne, Petrarca

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti