Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

smutek ze života

smutek ze života

Ryuk Básně » Smutné

Anotace: deprese je silná,přesto někdy stačí tiše psát...

Slza k slze opět skane,
Život zlý být nepřestane.
Síla k životu se stále ztrácí,
Sebevražda v mysli tlačí.
Ukončit to zběsilé trápení,
Nebo nechat se ještě chvíli žít.
Mozek stále dokola pracuje,
Co když neexistuje nebe?
Stále do kola to samé,
Vstupuju do propasti bezedné.
Tak nechť se zabiju a skončí zlí sen,
Snad zítra bude krásnější den.
Mračna nad hlavou už houstnou,
V kostech cítím bouři velkou.
Se mnou si vezme mnoho životů,
Kolik na světě bloudí duchů.
Jak moc potrestaný v pekle budu,
Kolik nočních můr na ráz zabiju.
Jeli to ovšem špatný čin,
Ať hlavu setne mi sám Gin.
Nechť život můj jest zapomenut,
Nechť Bůh poklekne před zlem,
A požádá jej o novou zem.
Publikoval(a): Ryuk, 22.2.2016
Přečteno (250x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti