Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Prej jsou hříšný

**Prej jsou hříšný

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: ty tanečnice břišní?

~Břišní tanec~

prej jsou holky hříšný
ty tanečnice břišní
co zadečky jen kroutí
ten děda se z nich hroutí...

rád by ji objal v pase
teď před ní natřásá se
chlubí se pivním břichem
ta holka padá smíchem...

pak dědu všechno bolí
pomůže si snad holí
opodeldokem babka
masírovala dědka...

děda babce poděkuje
o břišním tanci poučuje
neví že bábi jak mladice
byla břišní tanečnice...

teď děda čučí jako puk
a bábi je to šuma fuk
že dávno je ta sukně těsná
léta letí věc je jasná...

už není tenká jako proutek
jen má krabici cingrlátek
a sem tam hříšné pomyšlení
na to co bylo a už není...

*****
Publikoval(a): Květka Š., 21.2.2016
Přečteno (190x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, slunečnice69, 1a, děda včela, Wčelka, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti