Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život při životě

život při životě

Marcone Básně » o Životě

Anotace: duet. Po pár vzkazech napsaný duet s Magicou, které patří moje uznání a snad i vaše. Je to fakt bombarďačka. Nechala se vyprovokovat a sfoukla to levou zadní :-D A to mě baví ...

Špinavá tajemství
ještě špinavějších lží
když životem láhev přeplněná
zátku se zasténáním odhodí

nespočítáš je kružítkem
hloubáme oba nocí i dnem
stejně sen nikdy nenajdem
špínu či nás, čert jen vem

džin už vypuštěn byl
kde potlouká se jeho stín
v pocitech snů ze sazí
kde černobílý negativ
svým dechem mrazí

na party objevů
džina jsem viděl
tak nebuď vůl( kravka )
jo, peklo je hell ...

život je jako poslední runda
uděláš pro něj cokoliv
a on tě levým hákem sundá
za měšec mincí kovových
Publikoval(a): Marcone, 21.2.2016
Přečteno (203x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Wčelka, Wave.Anne, Martin Havlíček, Mirastus, děda včela, gogol, Petrarca
ikonkaKomentáře (28)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti