Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska až za hrob

Láska až za hrob

Ryuk Básně » Smutné

Anotace: Láska v nejkrásnějším i nejsmutnějším se vyjádřit dá.

Obětoval bych ti cely svět,
Všechny hvězdy bych z nebe snes.
Pálil bych města i vesnice,
Abych zas spatřil tvé líce.
Tvůj úsměv bych spatřit chtěl,
Nyní je pozdě zžírá mě žel.
Kolik věcí říct bych ti chtěl,
Jenže konec již nadešel.
Ted konec všech těch snu je,
Nevím jak dal žít bez tebe.
Život již bez tebe nemá smyslů
Skončím tuhle kapitolu plnou nesmyslů.
Již jedna věc pouhá mi zbývá,
Aby skončila noční můra.
Teď provaz přes větev se houpá,
Můj život naplňuje touha.
Již za tebou má duše míří,
Na druhý břeh kde je bál duší.
Tam všichni jednou skončí,
I můj žal co mě ničí.
Publikoval(a): Ryuk, 19.2.2016
Přečteno (166x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti