Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tam někde.......

Tam někde.......

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Někdy se to tak přihodí.....špatné se odplaví a stane se něco, co vás opět navrátí do krásna....a tak to má být.

Tam někde,
kde vrcholky hor se snoubí s oblohou,
a jasně svítí hvězdy s naším osudem.
Čekám na znamení.

..........Znamení přišlo s padající hvězdou.

Tam někde,
v myšlenkách ukrytých v mozku,
a ve snech vídám milou tvář.
Čekám na oslovení.

..........Oslovil mě a pozval na kávu.

Tam někde,
v pórech kůže u kořínků vlasů,
a vnímám pohlazení plné lásky.
Čekám na doteky.

..........Dotkl se mé ruky a do dlaně vtiskl polibek.

Tam někde,
v koutku srdce u ústí aorty,
a horká krev roznese lásku do celého těla.
Čekám na zásah Amora.

..........Amorův šíp zasáhl mé srdce.
Publikoval(a): Marci-Tami, 18.2.2016
Přečteno (136x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Missis Jednonohá, Marcone, Květka Š., donne, děda včela, Bezhlavý rytíř, Desiré, gogol, Kytka62, Petrarca

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti