Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Katalog

Katalog

Zápisky z minulých životů
vytáhla z podvědomí..

Vysypala růžový písek,
z přesýpacích hodin..
Postavila z něho,
nesplněné sny..

Když nastal úplněk,
cukrové vaty obživly..
Země zpívala si „Míííír“,
a já uvěřila v divy..

Dále listuji v katalogu vesmíru,
sním atlas snů na dobírku..
Vpisuji návod do tajné knihy,
a do neviditelného ráje ukrývám přání..

Transakce: Paprskem světelným,
Měna: Láska bezpodmínečná!
Publikoval(a): Wčelka, 18.2.2016
Přečteno (71x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela, gogol, Martin Havlíček, Mirastus, Marci-Tami, Petrarca, Desiré, Lipová, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti