Homosexualita
Homosexualita
Anotace: Proč tolik lidí odsuzuje homosexuální lásku?
Proč je v některých lidech takové zlo,
proč odsuzují páry homosexuální?
Marné je vysvětlování, není dost slov.
Proč se jim to zdá být nemorální?
Dívka co chce dát srdce dívce,
nemůže přece být šťastná s mužem,
chlapec, co chce mít u sebe chlapce,
touhu s dívkou nepozná, my za to nemůžem.
Takové jsou naše city, naše touhy,
chceme něhu od stejného pohlaví,
nejsou to žádné lidské poruchy,
nás protiklady prostě nebaví.
Tak lidi, vemte už konečně na vědomí,
že i tací mají nárok na lásku,
třeba někteří z vás si to uvědomí,
až budete to vysvětlovat svému robátku...
Publikoval(a):
Samotářka1, 21.10.2010