Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdyby

Kdyby

Výzvy už asi nehledám,
Jenom je z dálky pozoruji,
a má mantra je kdyby,kdyby...

Kdybych měl sílu jak tři tygři,
a mozek Steva Hawkinga,
a přirozenou zručnost vydří,
neohroženost vikinga,
charisma Seana Conneryho,
a srdce matky Terezy...

anebo krysy...
Publikoval(a): godhand, 18.2.2016
Přečteno (123x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Marcone, Bezhlavý rytíř, gogol, Mirastus, Marci-Tami, Desiré, Lipová, Petrarca, Kytka62

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti