Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SAMOTA

SAMOTA

v těle jen černo-prázdno,
bezbranná bytost dopadla na dno.
V těle jen temný dým,
NIC...nic jiného, než splín.

Srdce..prý orgán, který v sobě necítíme,
ale když v těle smutek je, tak o něm víme.
Uvnitř mě, je jen strach.
Na malé duši těžký prach.

Jak pravil kdosi dávno: Naděje umírá poslední!!!
Tohle vymyslet..? To muselo být umění,
Naděje dávno vyhasla, shořela a zmizela,
jakoby nikdy nebyla.

Jen ticho a uvnitř mého těla,
duše, ctnost a já jen zkameněla.
Já už nejsem, jen tělo, nic.
Prázdná slupka a nic víc.

nicota, prázdno, smutek, splín.
Kdopak jsem, cožpak to vím?
Tohle všechno, TO jsem já...
Já...ta bezejmenná.
Publikoval(a): Mery-mey, 17.2.2016
Přečteno (80x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Marci-Tami, Wčelka, donne, gogol, Mirastus, Wave.Anne, Petrarca, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti