Strach
Strach
Anotace: Strach zo straty lásky
Ak ťa niekto dole zrazí,
Ak ťa z toho stále mrazí,
Ak stále strach z niečoho máš,
Ak stále pocit máš že to vzdáš,
Strach z toho že niekoho stratíš,
Neustále sa s tým mlátiš,
Ak raz si hore a raz dole,
Ak myšlienok máš celé more,
Tak zober rozum do hrsti,
Veď aj ty ho máš,
Uvedom sa a váž si to čo v živote máš.
Niekto celý život hľadá,
A však potom príde zrada,
Od toho čo si tak rada mala.
Sú to len predstavy skreslené,
Nemaj hneď myšlienky zdesené,
On je predsa stále pri tebe.
Na najhoršie nemysli,
Radšej sa nad všetkým ešte raz zamysli,
Je tu stále pre teba,
A len teba má rád,
Nechce byť už bez teba,
Tak mu ver a prestaň sa už báť.
Pesimizmu zasmej sa do očí,
A šťastie sa hneď k tebe tvárou otočí,
Vnímaj lásku jeho dušu,
A zbytočne nerozpútavaj ohnivú kušu.
Pozri mu do očí,
Uvidíš v nich lásku,
Ale šťastie je vždy vrtké,
Visí na tenkom povrázku.
Potom príde prvé milovanie,
S ním všetkého odpustenie,
Ty si s ním a on je s tebou,
Letíte spolu krajinou celou.
Ráno vedľa seba,
Ty objímaš jeho a on objíma teba,
Ležíte len tak v objatí,
Z lásky sú všetci dojatý.
Teraz ste si naozaj istý,
Že ste si navždy naozaj blízky.
Publikoval(a):
Luhan, 16.2.2016