Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lhář

Lhář

Lhář

Jsi podvodník a lhář
když říkal jsi jak
mě máš strašně rád.
Mé srdce má žal.

Jsi podvodník a lhář
proč říkal jsi jak
mě miluješ a že bez
země nemůžeš spát.

Proč jsi mi lhal
když jinou máš rád.
Proč pláču do polštáře
a usínám bez tvé náruče.
Když říkal jsi ,že mě
miluješ.Proč jsi lhal
mé srdce má žal.

Proč jsi si s mými
city hrál,proč jsi
o naší lásce lhal.
Tys odešel a mé srdce
má žal.Pláču do polštáře
usínám.Pořád Tě ráda mám.
Publikoval(a): slunečnice69, 15.2.2016
Přečteno (208x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: radek oslov, Wčelka, Mirastus, Petrarca, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti