Snad jsi zůstala
Snad jsi zůstala
Anotace: Anotace.....stručný popis!
V očích zarudlých probouzím tenhle svět,
zatrpklý, nudný na pohled
a se šerem se žhavý kruh
zaboří do hory problémů.
Zmizela jsi, jen cesta zůstala!
Víš, ona je posetá Tvými otisky,
Tvé ruce, které hladily
mi v milování vadily.
V půlnoci začala svítat
nad našimi hlavami záře,
co odnesla plevel špatných dnů
a shodila jej do oblak.
Vím, snad proto, že jsi odešla
kus Tebe ve mně zůstalo,
kus Tebe mně v nitru líbalo...
...Ty jsi neodešla docela...
Publikoval(a):
Paol, 13.2.2016