Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Váha

Váha

Wčelka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Rovno - Váha

Kdybych měla světa moc,
smazala bych války ze všech dob..
No je v tom marná snaha,
neexistovala by pak rovnováha. .

Jsme planeta pokusů,
proto máme dualitu. .
Váha naše činy váží,
no kdo jejich hodnost ustráží?

Bojuje se mezi lidma na zemi,
víc než mezi zvířaty v lesích,
nebo dobrem a zlem na neby..

Kdy už bude zloba bezmocná,
a verzí mezi náma pouze dobrota?

Výsledek experimentu je nejistý,
čeká se na poslední hlasy do misky..
Převážit ji může každý z nás,
na kterou stranu se Ty pridáš?

Máš čas?

Že ještě váháš..
Publikoval(a): Wčelka, 13.2.2016
Přečteno (69x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, slunečnice69, Mirastus, děda včela, Petrarca, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti