Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
áááá...oni ty boží mlýny přece jenom melou...
v příštím životě se oni stanou oběťmi nějakého systému a vyzkouší si na vlastní kůži si to odžívat z té druhé strany...takže i když to není zatím nikde vidět,tak ani netuší jakou nepříznivou karmu si do budoucna zapisují...
13.2.2016 20:12 | Martin Havlíček
Svatá pravda, zrovna před chvílí jsem přemýšlel... jak se se vyprázdnily takové základní kategorie jako vlast, víra, ideje, rodina, tradice... a jak rychle se rozšířilo náboženství Pohodlí a Zisku, M.
13.2.2016 10:11 | Mirastus