Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O nás

O nás

Wčelka Básně » o Lidech

Anotace: Vy + Já = My

Propojuji sebe s Vámi,
Pocity, slova s myšlenkami..
O čem bych psala, píšete vy..
Kam na to chodíte? Snad do vědomí?

Všichni jsme Jedno,
vesmírné sousto..
Čarujeme s jazykem,
v básních obživnem..

Díky Vám nepíšu jen do šuplíka,
a moje pocity aspoň někdo vnímá..

Jste moje tajná rodina
a já Vás mám upřímně ráda..

bzzz... :-)
Publikoval(a): Wčelka, 12.2.2016
Přečteno (147x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Kněžka, děda včela, gogol, Martin Havlíček, Petrarca, Mirastus, Desiré, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti