Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život^2

Život^2

Je to tvůj osobní příběh,
nikdo nezná jeho přímý běh.

Naplň prázdné řádky osudí,
které o tobě něco nám vypoví.

Třebaže matematika je věda podstatná,
k životu všech okolo zcela nezbytná.

Pak o fesťácích něco napiš,
ať s další generací se podělíš.

Zážitků za sebou máš mnoho,
ale před sebou ještě více - ho hó!

Tak smysl života, zdá se, znáš.
Teď to chce jen kuráž!
Publikoval(a): NIXI, 10.2.2016
Přečteno (124x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti