Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

No tak Tě teda miluju no !!!!

No tak Tě teda miluju no !!!!

Claire Tinkova Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Ironicky o lásce k mé veřejně tajné lásce

Princip je věc podstatná,
proto Tě již nemohu víc milovat.
Jak prostá to jest odpověď,
co řekla, tahle dívka bude zakletá.

Ač nerada, co však nadělám,
přijímám kletbu a jde se o dům dál.
Nač ta ironie, ptá se svědomí,
dej mi pokoj, to Ti přeci nepovím !

Sedím si tu, houpám nohama,
dělám součty a tápu mezi rokama.
Stará jsem..........to je pravda
a stejně vím, že Tě vždycky budu mít ráda.

Ach jo, už aby byla neděle,
to se nikdy nic neděje.
Ležím si a jen blbě koukám
a tu proklatou melodii stále broukám.

No tak Tě teda miluju a vadí Ti to ? !!!!
Publikoval(a): Claire Tinkova, 10.2.2016
Přečteno (569x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Wčelka, Martin Havlíček, Petrarca, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti