Lesní láska
Lesní láska
Anotace: Můj pocit když na jaře vstoupím do lesa.
Miluji když jdu na jaře do lesa
když zelenými listy světlo prosvítá
slyšet datla který do dřeva tesá
a jak všechno s krásnou vůní rozkvétá
tahle krása je prostě stoletá
včely vyletěli už z úlu ven
pyl z květin vítr ometá
pro mne je tohle nekonečný sen
lesy jsou pro nás ryzí
ale stromy jednou taky zmizí
a to už se nedá opravit
za ničení té krásy bych dala popravit.
Publikoval(a):
Lucie U., 10.2.2016