Peklo lásky- cesta smrti
Peklo lásky- cesta smrti
Ústa horká kouří
kráčíme bouří
Přes vítr a prach
Země zlí vrah
Chodí v myšlenkách
Láska nejkrásnější
V nejjasnějších polibcích
Ležíme v pekle
Štír zalézá
Šaty rozuteklé
Jimiž podlézá
Slunce pálí jak ohen srdce tvého
Hledíme na sebe
Pohledem ducha vášnivého
C o pronikl do tebe
Vše končí
Je konec, prach se mění
On se blíží, krok po kroku
Do náš vkročí
Přes krvavou stoku
Smrt volá: hříšníku vidím hříchy tvé
Nejsem hříšník ani světec
Jak můžeš znát kousky prokleté
Ten myší nevěstinec
V náruči lásky bohémsky vyhlížející
Hledět do očí smrt
Smrti černé vzhlížející
U konce všechny plány
Má slova jen lži staré vrány
Zasloužím si jít rukou krále
Peklem s krvavou řekou
Kráčet mezi dábly v pekelném sále
Tam to končí příteli můj
Tam to končí ženy
Pane otrok vůle , budu tvůj
Vítáte mě slyším bubny ty pekelné ozvěny
Publikoval(a):
Mr.Lonely, 10.2.2016