Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pramen lásky

Pramen lásky

Pramen lásky

Cestička k mému srdci
je daleká má duše tolik
po lásce naříká.Lásko
kudy chodíš v mém životě
cestu marně nacházíš.

Cestička k mému srdci
je trnitá.Má duše po ní
tolik naříká.Nožky má do
krve rozedřené lásko proč
mě nechceš?

Možná se bojíš,možná
máš strach mé srdce
milovat.Neboj se neměj
strach má láska je upřimná.
Vyvěrá z čistého pramene
tak neboj se a přijď ke mě.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.2.2016
Přečteno (170x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Wčelka, Mirastus, gogol, Lipová, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti