Most
Most
Anotace: Jen taková krátká. Spíš ventil emocí než umělecké dílo.
Stojím na mostě přes dálnici,
občas mi někdo zamává - smějící.
Jak by se asi tvářili,
kdyby jenom tušili,
že se chystám skočit,
svůj život ukončit...?
Publikoval(a):
Malfelica, 10.2.2016