Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víno

Víno

Jennyforever Básně » o Životě

Anotace: Kdo hledá útěchu na dne sklenky s rudou tekutinou, která nám dává ten pocit bezpečí?...

Drahý beznadějný případe:

Je to pocit svobody, co Ti dám,
a i když jen na chvíli,
budeš mít vše, i když Ti to život vzal,
a lidé, co jsi miloval Tě ranili.

Budeš volný jako pták,
a do větru ze srdce řvát,
jak dobře Ti vlastně je,
když Tě nikdo nemiluje.

Dám Ti Tvé šílenství,
co ztrácíš, a stud skryji,
prozradím kdejaké tajemství,
a pocit bezpečí do Tvého srdce vryji.

Tvoje Víno
Publikoval(a): Jennyforever, 8.2.2016
Přečteno (146x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Mirastus, Petrarca, Lipová, donne, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti