Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tetičko, kdo je paní Smrt ?

Tetičko, kdo je paní Smrt ?

Claire Tinkova Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Vzpomínka na mého mrtvého synovce

Co je smrt ? Pověz mi to, tetičko.
Každý řekne její jméno,
ale dál jen tiše mlčí.
Kdo je ta paní ? No tak kdo ?

Synovče můj, synovečku drahý..........
Nechtěj to vědět, jsi ještě příliš mladý.
Nač Tě strašit, pročpak ? Proč ?
Když to může způsobit bolest, strach.......je to zlo !

Teto, tetičko má, ta paní, to ona......
odvedla mého bratříčka ?
Jak rád bych znal jeho tvář,
jak rád bych viděl v jeho očích zář.

Já taky, já taky..........broučku můj.
Nic naplat, není to možné
a kéž by ani nebylo a snad nebude.
Dám život svůj za ten Tvůj !!!!
Ty musíš žít navěky, navěky !!!!
Synovče můj nejdražší !!!!
Publikoval(a): Claire Tinkova, 8.2.2016
Přečteno (178x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus, Malfelica, Makaveli, Lipová, Petrarca, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti