Nic víc
Nic víc
Anotace: Anotace.....stručný popis!
Láska, co pro mně tak znamená,
přátelství, když doba je zmatená
a přátelé, ti, kteří nezklamou,
co pomůžou, vždycky se zastanou.
Písen', co zní , když se nedaří,
básen', jenž chmurné dny prozáří,
polibek na rty, co osvěží
lásku Tvou, na které záleží.
Pocit, že nic není prohrané,
jistota, že vždy dojde k záchraně.
Klid v duši, když všechno se valí,
víno, co zlou mysl kalí...
To všechno musím mít ted' a hned,
aby můj život zas nahoru vzlét,
nebylo důvodu k zoufání,
strachu,
bolesti,
strádaní...
Publikoval(a):
Paol, 5.2.2016