Žárovka
Žárovka
Spoustu komnat, dveří, klik,
uvnitř střípky duše, tichý vzlyk..
Vezmi odvahu za ruku,
otevři vnitro a další bolístku!
Ego, to je zámek těžký,
nedovolí duši, svobodu žít..
Klíče máme v světle, lásce,
jestli pak je užíváme?
Udělejme průvan energií,
ať vymýtíme všechny stíny..
Pavučiny z koutů vyfouknout!
Stovkové žárovky zažehnout!
Pokojný bojovník, ten se nedá,
každou komnatu časem zdolá.
Jediný úkol, člověku máš,
Věřit si, že i Ty to dáš!
Publikoval(a):
Wčelka, 4.2.2016