Jsem
Jsem
kapitánem hvězdných smutků
pánem vzdušných plachetnic
Pachatelem zvláštních skutků,
strážcem vlastních zřítelnic.
Požitkářem bez předsudků
s fantazií bez hranic.
Jsem čím jsem a kromě smutku
nezbývá mi
vůbec
nic
Publikoval(a):
Easy Rider, 4.2.2016