Každý den
Každý den
Anotace: Z téhle rotace se nám hlava netočí
Na každý okruh,
na každé otočení
střídá se den
a střídá se noc
a čas Země
obíhá kolem osy
po rovníku
a rovnoběžkách,
aby přinášel
od východu
světlo a tmu
všem poledníkům.
Publikoval(a):
podnebný, 4.2.2016