Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úvaha

Úvaha

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: aneb o tom lidském pokolení

Jsou lidé tvůrčí,
přemýšliví,
jejich myšlenky
neustále proudí
v pramenech i říčkách,
jejich oči vidí
písmena, slova, věty
a tkají je v nové tvary
vlastního názoru.

Jsou lidé lhostejní,
nevšímaví, neteční
i nevědomí,
ani se nesnaží
poznat myšlenky druhých.

Jsou lidé bořící,
za zlou myšlenku
se fanaticky bijí
třeba do sebezničení,
v očekávání vlastních výhod.
Publikoval(a): podnebný, 3.2.2016
Přečteno (127x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Martin Havlíček, děda včela, Makaveli, Desiré, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti