Srdce
Srdce
Srdce
I když tě ve svém
srdci mám a lásku
k Tobě cítím dál.
Tys mi dal své srdce
jen na chvíli a pak
mi jej vzal.
V mysli Tě stále
mám a mé srdce
bolí,že zůstalo
opuštěný.Na řasách
mých je pár slz
lesklých.
I když Tě v srdci
pořád mám pocit
prázdnoty bez tvého
srdce v sobě mám.
Vzpomínky plují mou
myslí.Oči se lesknou
slzy stékají po
tvářích.Srdce mé
hledá to Tvé a to je
někde v dáli.
V dáli kam mé oči
nedohlédnou.V dáli
kde srdce Tvé objímá
jiné.Vzpomínky bolí
v mém srdci rány
nezahojí.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.2.2016