Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrášek

Hrášek

Wčelka Básně » Srandovní

Anotace: ..taková vědomá zelenina..

V pokoji už má, zeď plnou hrachu,
a lidské duše jsou pořád v krachu.

Tak jim ho zmrazila, pro případ potřeby,
co když se některá z nich, náhodou probudí..

Zbytek radši přikusuje při verších, po večerech,
kdyby někdo zas přinesl blbé kecy o nás vegetariánech..

Přestala investovat do záchranných kol,
a sama plave proti proudu, hrachovou polívkou..

:-) mňam :-)
Publikoval(a): Wčelka, 3.2.2016
Přečteno (893x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, gogol, podnebný, Desiré, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti