Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

láska

láska

stajna23 Básně » o Lásce

Anotace: Láska

Den končí a noc začíná, na mne někde láska číha s modrýma očima.
Má rty rudé a vášně plné.
Postava její úžasná je, tak kde je?
Při pohledu na ní, dech se tají.
Mé srdce se u ní zastaví a půjde mi o zdraví.
Kvůli její lásce, chutná vše tak hořce , to ona jediná chutná sladce.
Člověk i na dno skočí, aby viděl její přenádherné oči.
Až jednou před ní na kolenou stane, tak jen s ní do života vpadne.
Ona šťastným ho udělá, i přesto že strasti plné cesty má.
Láska bolí, i rány hojí.
Proto jí člověk v srdci má.
Publikoval(a): stajna23, 3.2.2016
Přečteno (405x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti