Mezi mraky prosvítá zlatý melír
Mezi mraky prosvítá zlatý melír
prší
vodní tříšť kape mi na ramena
do žlábku na hrudi stéká
jsem celá mokrá
jsem celá promořená
vlhkostí
a déšť mi vlasy smývá
i s barvou mládí
a tak po dešti
přišla očista
ale i stáří
mezi mraky prosvítají
zrození nová
zlatě melírovaná rána
Publikoval(a):
vanovaso, 2.2.2016