Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zaprášené city

Zaprášené city

Sobi7 Básně » o Lásce

Anotace: Nuda v práci :-)

Sahajíc po objetí,
oči plné dojetí,
V srdci zaryté city,
na obzoru jsi ty.
A na rtech uvízla věta..

Známe se dlouze,
já zajatý v touze...
a jak zde běží sloky,
mně už ubývají kroky.
Už nestačí mi dech...

Sny mé skryté v peruti,
vždy na dlouho odletí,
když pokusím se je žít..

Nedůvěra v sebe,
možná sebrala mi tebe,
stále věřím v lásku,
stále myslím na tu plavovlásku..
I když už zahalenas stříbrem.
Publikoval(a): Sobi7, 2.2.2016
Přečteno (172x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti