Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční stvůra

Noční stvůra

Hugozhor Básně » ?nezařazené?

Anotace: černé svědomí

Kdo ti nedá spát
Tvůj klid ti chce brát
Kdo ze spánku tě budí
Ostrými drápy hladí
Kdo nezná slitování
Poslouchej toto varování

Je plná síly
To cítíš každou chvíli
Ona tě má v rukou
Ty jsi její loutkou
Ona nezná slitování
Poslouchej toto varování

Je to
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Do pekla tě láká
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Na osudnou chybu čeká

Ty znáš její cíl
Ale radši by jsi žil
Bojíš se další noci
Kdy bude tě mít v moci
Protože nezná slitování
Poslouchej toto varování

Je to
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Do pekla tě láká
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Na osudnou chybu čeká

Kdo to zavinil
Jak jsi se provinil
Uvěřil si v tento klam
Příčinou jsi ale sám
Poslouchej varování
Tohle není čarování

Naprav svoji chybu
Ať ona pryč zmizí
Zas budeš klidně spát
A čisté svědomí zvítězí
Neukazuj svoje záda
Poslouchej to je dobrá rada

Je to
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Do pekla tě láká
Noční stvůra – tvoje můra
Noční stvůra – tvoje můra
Na osudnou chybu čeká
Publikoval(a): Hugozhor, 19.10.2010
Přečteno (128x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti