Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vina první

Vina první

Je toho tolik, co říct bych chtěla.
Úmyslně ublížit jsem opravdu neměla.

Jak bláhové jednání mé bylo,
do paměti hluboce se vrylo.

Zklamala jsem v nesprávný okamžik,
nikdy nebudu příliš dobrý taktik.

Mlčení dlouhé pak nastalo,
něco ve mě tehdy umřelo.

Byla to nejspíš naděje,
že tvůj cit jednou ožije.

Má víra v budoucí lásku,
zatím otrhám celou sedmikrásku.
Publikoval(a): NIXI, 2.2.2016
Přečteno (129x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti